Bruker du ADSL eller andre typer fast Internett-forbindelse, bør du installere brannmur i din datamaskin. Brannmurer er ikke blitt mindre aktuelle i den senere tid, snarere tvært imot. Her er en omtale om gratisversjonen av brannmuren ZoneAlarm.

På andre enheter, så må du velge «Glem dette nettverket». Dette er nytt i Vista, og finnes i Kontrollpanelet. Jeg har ikke heeelt forstått hvordan dette virker, men det jeg har gjort er å sette Spyder sin fargeprofil som standardprofil for enheten PnP skjerm. Feil 1935 kommer som oftest i forbindelse med 2908 og 126 tidlig i installasjon av ett program. Det enkleste blir å fyre opp vmen, windows 10 har jo hyper-v om du har riktig versjon. Ctrl+alt+break om du vil ha fullskjerm, husk at du må sette oppløsningen riktig så du ikke får rammer rundt.

Det samme gjelder andre programmer du måtte ha liggende på maskinen. Besøk hjemmesiden til programmene for informasjon til hvordan du skal oppdatere hvert enkelt program. Ubenyttede programmer tar opp unødvendig diskplass. Husk derfor å alltid avinstallere programmer som ikke er i bruk. Gjennom å defragmentere harddisken din kan du samle sammen alle de små fragmentene som en fil består av og lagre disse i én enhet. Dermed blir det raskere å starte opp programmene.

Her Er Equinors Nye Konsept: Vil Bygge Flytende Havvind I Gigawattstørrelse

Hvis du har en sokk liggende på loftet og en i kjelleren, da tar det lengre tid å ta på seg sokkene enn hvis de begge lå i samme skuff. Det er ikke alle program som lar seg snarvei avinstallere via Kontrollpanelet, dessverre.

Merk: Du Må Ikke Prøve Å Installere Program

Nødvendige informasjonskapsler er helt essensielle for at nettstedet skal fungere skikkelig. Registeret i en Windows-maskin inneholder innstillinger og referanser til alle mulige salgs funksjoner på din datamaskiner. Nær sagt alle programmer du har installert på maskinen din legger inn referanser i registeret som datamaskinen din må holde styr på. Som skanner hele PC-en for å finne slike programmer, filer og andre søppeldata som tar opp plass og sinker maskinen. Den brukervennlige utformingen gjør at du raskt og enkelt kan gi PC-en en justering når Avast Cleanup Premium oppdager at noe kan fjernes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *